perjantai 22. elokuuta 2014

Mix & Match + Ystävämyynnin saalis

Olen melkein koko elokuun elänyt koristelemattomilla kynsillä viikosta toiseen iloisesti. Kieltämättä joskus olen aloittanut koristelut esimerkiksi yhdistämällä siirtokuvia lakkauksiin, todennut sen näyttävän pelkästään hölmöltä ja jättänyt homman siihen tai ottanut akryylimaalini esille ja todennut etten nyt ehdikkään/jaksakkaan. Elokuu ei jostain syystä ole ollut inspiroivin kuukausi lakkailun suhteen sitten tämän viikon alun, jolloin sain viimeinkin vastauksen pyyntööni koristelujumalilta.

Jo Heinäkuun puolella ostamani indie-wannabee kummitteli pöydälläni ja päätin viimein ottaa sen käyttöön. Mukavuusalueelta karatessani nappasin mukaani Ginan valkoisen lakan, sekä sinisiin hexglittereihin sopivahkot siirtokuvat ja voila elokuun suosikkilakkaukseni oli valmis :).

Mitä te tykkäätte tästä lakkauksesta?
Olenkin nyt suunnitellut tekeväni hieman erilaisia lakkaukksia sillä nämä olivat todella ihanaa vaihtelua. Ja kieltämättä oloni aina parani, kun kaverit, ihmiset kaupan kassalla tai omat asiakkaat ihastelivat lakkausta.
Tämä The I Love This Color Nail Polish Strawberry Sorbet oli kyllä hyvä ostos ja vaikka en täysin ole sinut Seppälän yrityksessä pompata indiemarkkinoille olen iloinen, että tämä päätyi mukaan. Saatan jopa ostaa näitä lisääkin.

Lakkaukseen käytin:

Essie - All in one base coat
The I Love This Color Nail Polish - Strawberry Sorbet
Ginatricot beauty - White
Mimaxilta tilatyt siirtokuvat
Ginatricot beauty - Top coat
Tiistaina suuntasin ensimmäistä kertaa pienen kynsiharrastukseni aikana Helsingin OPI ystävämyyntiin ennen työvuorooni menoa. Kieltämättä paikka oli helppo löytää ja valikoimassa oli ties mitä ihanuuksia, mutta pidin itsehillinnästäni kiinni ja ostin vain neljä.
Minnie Style
Magazine Cover Mouse
Tomorrow Never Dies
Alcatraz Rocks
Japanese Garden Juicie :).

Kaikki ostokset maksoivat yhteensä 30€ ja olin hieman harmissani, etten pamahtanut paikalle heti kellon lyödessä 12, sillä himoitsemani Gwen Stefanin lakat olivat jo ehtineet liitää hyllyiltä. Tapahtuma oli kyllä muuten kiva ja olin todella iloinen, että tuli käytyä :).

Oliko kukaan muu käymässä kyseisessä ystävämyynnissä? Mitä kaikkea löysit mukaan :)?

8 kommenttia:

 1. Noi on kyllä kertakaikkiaan suloiset kynnet! <3 Äh, mulla on vanilla sorbet mutta kyllä mun on varmaan ihan pakko tuo vaaleanpunainenkin kotiuttaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin :). En melkein kehtaisi poistaa näitä!

   Poista
 2. Nätit kynnet ja kivoja ostoksia.Ei tullut käytyy vaikka hesassa asustelen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Aijaa, no ehkä ensi kerralla käyt säkin, jos vaikka sattuis törmäilemään ;).

   Poista
 3. Näiden kynsien innottama innostuin itsekin vähän mixaamaan ja mätsäämään :D melkoinen sekasotku tuli, mutta mulle mieluinen. :D Kiitos inspiraatiosta! Tässä linkki:
  http://onnenkynnet.blogspot.fi/2014/08/what-mess-inspired-by-life-nails.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanat :)! Ihanaa jos sait hassusta lakkauksestani inspiraatiota, varsinainen päivän piristäjä ^^!

   Poista